Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Wednesday, July 20, 2011

Story lagi??

Hmm..Banyak betol peram cerita nie kan,
skali dpt peluang tu yg semua ak nak cter kan..
Smbung lg story ak sepanjang bulan jun nie..

18.Jun.2011

ak terharu btol dgn my best & beloved bro ak nie coz selama nie dia suka bwat janji2 manis kat ak tp mmg xpnah dia nak tunai kan..mjur la dia msg tanyer ak still ingat lg tak janji2 dia ckap dlu..nnt dia tunai kan. ak pk kan dia dah bwat2 lupa gitu..rupe2 nyer tak..dia boley sruh ak jgn lupa janji2 tu..hahaha...sebak tetiba2 ak..

19.Jun.2011

Today ak ade big event. Not dat big actlly..hehe..
Arini my dad bwak kitorg pegi makan MB kat Raub..
Bkan senang my dad tu nak blanje makan besar-besaran gitu..
Mujur la adik dpt straight A baru la boley makan besar gitu..

-MB Raub-

-Muka Happy jer semua nyer-

20.Jun.2011

Hari nie Bday My Dad.. =)
Happy Birthday yg ke 56..
Tua da bapak ku nie..tp anak nyer baru nak masuk U...hehehe..
Nasib la kan..
Anyway Happy birthday Ayah.. =)

-Cantik x kek nyer?? -



2 comments:

get this widget here