Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Friday, July 11, 2014

No one

Finally..ramadhan we meet again.
Dah lama tggl dunia blogger ni smnjak bergelar student final year. Skarang dah dpt hidayah balik nk menulis mcm2 dlm blog. Hrp2 my follower lpas ni jgn la annoying plak dgn cerita2 ku ini. Heheh..

Pg2 ni lpas subuh..ketenangan ku diganggu dgn one song ni. Title dia No One by Alicia Keys. Lgu ni xsilap famous time ak form 4 ke 5 cmtu la..

Lgu ni actually mengingatkan ak pengalaman first tyme kne usha..eh kne kejar..eh xtau la erk sbnarnye kne ape. Tp yg pasti seangkatan dgn nya la.

Tyme tu rse mcm nk pecah jntung ni berdegup2..bila ade org dtg dkt blik ckp ade org tggu nk jumpa. Hahaha..cuak smacam. At last ak xpegi pon. Bila tyme stdy mlm2 merata klas ak pegi sbb nk lri.
Tup2 ade jugak dia dimna2. Sabar je laa.

Dasar ank org kaya. Tyme stdy kehulu kehilir dgn laptop dia. Pdhal msa tu laptop xboleh bwak asrama pon. Nk d jdkan cerita.. weekend stdent2 pompan slalu aerobic pepagi. Dan2 lptop sek rosak..senior2 ni amik la lptop dia pkai buat event tu. Smpai2 ade password xboleh bkak. Bila senior tepon dia..dia sruh cri ak bkak kan laptop.

Mmg tyme tu hanya allah je la yg tau betapa malu nye. Stu sek la tau. Ak tau la nma ak ssh nk eja. Org xkan tau punya ejaan yg btol. Boleh ko buat cmtu dgn nma ak kan?? Ceyt~

Kenangan btol semua tu. Ape jd dah dgn dia skarang xtau la. Hope dah bjya dlm idup la..memandang skarang pon dah tyme2 batch ak abis blaja ni.

get this widget here