Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Monday, March 24, 2014

I.U.D

Hidup ini hanya ada dua pilihan..
Memilih atau dipilih.

Kalau kau memilih..
Pilih la yang terbaik.

Kalau kau dipilih..
Jadi la yang terbaik.

Kalau aku..baik la dipilih.
Aku sanggup jadi yang terbaik.

Sebab kalau memilih, dia tak akan memilih aku..sebab aku, bukan yang terbaik untuknya.

#quoteoftheday

Friday, March 21, 2014

Sit back & relax =)

Hai..
Rse nye mlm ni mls lg nk smbung entry bercuti..kita hold dlu vacation trip tu..
Tiba2 tmbul prasaan nk munasabah dri skit..nk tnya pndapat la lebih sesuai kan.

Hmm~
selama kita idup ni..banyak bnde da kita rasa kita lalui..contoh nye experience berkawan dgn mcm2 jenis org. Experience bercinta.. tp xde la semua org mengalami bnde yg sma kan. Experience la boleh mngajar kita supaya Lebih berhati2 dlm setiap langkah yg kita buat.

Tapi~
Berkemungkinan kah pengalaman2 yg xbrapa nk manis Sgt tu boleh berulang balik? Yela klu jd balik pon at lease boleh jd yg more more better takpe la kan.. tp klu jd yg more more worst mcm mna? Ape lagi langkah2 yg sptutnya kne ikut nk elak kan bnde2 mcm ni berlaku lg?

Haish..buntu. paranoid dgn pnglaman2 lepas.. sakit tu xmampu nk d tggung utk kali kedua.. antara relationship between friends n bfriend. Dua2 pnh jd sejarah dlm idup. Klu boleh xnk lah jd mcm lgu dolu2 tu. Sejarah xmgkin dan xnk la berulang klu boleh..

Mohon berubah la kearah yg lebih baik tasya..klu ko tak ubah diri sndri mcm mna org lain pon nk ikut berubah.. usaha smpai boleh. #fighting =)

posted from Bloggeroid

Tuesday, March 18, 2014

Tioman Island #day1

Cerita di sebalik percutian kami 3hari 2 mlm ke pulau tioman.

Seawal jam 4.30 pg mmg dah dlm perjlnan ke jeti mersing. Smpai2 msih awl lg..smpat la breakfast b4 naik bot. First tyme experience naik bot mcm kne hijack. Lompat dri bot ke bot. Bot tu tiba2 pnuh dgn geng2 lelaki yg menakutkan. Tuhan je tahu time tu bertapa susah ati nye..dgn enjin bot mati tgh2 laut. Cuak sekejap. Tp alhamdulillah pkul 12 tgh ari smpai jgak ke kg. Mukut.



Muka da abis kesian nak tggu bot jalan. Hehe

Di tgh2 lautan.

Pulau Tioman


Then after pkul 3 ptg bru la start aktiviti kami dkt sni. First panjat bkit asah nk mandi waterfall. Seriuslly said air dia boleh tahan 10 min je berendam. Lpas tu kompem nak naik dah. Too cold.

Waterfall Asah



Speedshoot. Mujur sempat. Timing pon terbaik.






After that bru la mndi manda dkt pantai pulak smentara tggu hari nk gelap. Hehe =)



For dinner tonight mkn rmai2 tepi pantai..restaurant atas air.. jernih siap boleh nmpak ikan lg. Cantik btol keindahan alam. Dan aktiviti kami mlm ni fishing2. =)

posted from Bloggeroid

Wednesday, March 12, 2014

Im begging you =(

Dont change pliss..
Knape kne brubah? Knapa perlu brubah jd worst sdang kan kau yg dlu lbih bgus, lbih sgalanya2 dri skarang?
Lepas sorg2 org yg ak knal stu msa dlu berubah..
Please..demi kebaikan kalian2..back to who you r.
I really~ really~ missing the old u..

get this widget here