Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Monday, December 24, 2012

Happy Flour Day!!


23.12.2012

Da lama tggu actly dis date. Hahaha *Gelak Jahat.
Mcm2 plan dlm kpla otak ku ni. But last minute, Shaff balik. A'an balik.
And paling tak patut. Aku sendri nak ikut balik jugak cuti stdy week nie.
Mujur la alarm ak (rahma) ingat kan plan2..

Semua org mst agak..benda ni mst xjd sbb driver2 da xde mcm mna nak bwat suprise kan?
Mesti Si birthday girl pon x terfikir akan ade suprise tuk dia tahun nie..hahahaha

Mujur la ade jejaka2 sanggup memeriahkan majlis. hehe..
Lupa nak story. Birthday Girl dah berpunya. So alliance nya mst korg da boleh agak kan? hehe.
Smpai pagi mjlis nye. Bnyak sgt story bila dah berkumpul rmai2 mcm tu.

Sebenarnya,suprised tu xde la berjaya pon. Mcm truk je.
Taapppiii.....
Disebab kan Birthday Girl yg tersangat lah Blurrr. (Sorry Daaa..jgn mrh aa?)
Mission Completed! Hahaha. =)

Tak lupa jgak kat Pak Ngah. Terima kasih banyak2 sebab rakamkan memori2 ni. Video hang terbaik~
Dah bce mesti terbayang2 mcm mna keadaan nye kan?
Come join us..hehe =)

Birthday Girl with yg tsyg
Cream kek in our plan~~ hehe

Alliance Team

Thanks memeriahkan mjlis

Happy Ever After. hahaha

Ganaz Mate eh?

Jeng jeng jeng..Teka siapakah ini?

 Video pon ade..Have Fun!! =)

get this widget here