Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Monday, July 18, 2011

Miss gler2!! =)

Mak Datok lmenyer rase tak bkak nie..haha
Nie semua sebab emergency case..Bru la dpt line nak on9..
Hmm..bnyak benda terjd tyme cuti nie..meh kome ceriter satu2..


02.Jun.2011


Hmm…semenjak ak balik dri oliday tu xpnah lagi la ak blik ke rumah..
duduk kat bentong nie best jer,tak tau la knape pdhal boring gler xbwat pape..
actlly mls kot nak blik nek bus ke umah..hehe..seronok gaduh ngan acik kat sni..
biar nnt baby di kenan dekat ak..hehe..
Bila tyme husband dia cuti jer mesti blik ke bentong…tyme nie la pling ak tggu..mst dpt g jln pnyer.
Jln nyer pulak bukan dekat2…ke kl pegi nyer..aritu semata2 nak makan ketam kat shah alam..sanggup pegi after office hour ke shah alam..
lpas mkn2 then blik…
Arinie pulak teringin nak tgok wayang pnyer pasal..pkul 3 lg da grak ker mines..ponteng kje la makcik ak tu..trok kan??

Terbaik la!! =)
Hehehe..mcm2 la pembawakan bdak nie..tp ak enjoy gler..cter Kung Fu Panda 2 mmg gempak..
































03.Jun.2011


Arinie excited jgak tggu my family blik ke kampong..yelah da lme kan xjmpe dorg..
lgpon esok ade kenduri kat sni..eh? yeke esok? mlm nie dah ade kenduri nyer..
Kenduri ape? Nak tau? hmm…abg Ijat kwin..abg ijat nie actlly abg kpd pak sdara ak..xde kne mengena pon..
tp dah mmg ak rapat dgn family dorg nak bwat camne kan..enjoy jgak la berkenduri..hehe..
Selamat Pengantin Baru yer Abg Ijat!!! Ak ade tgas penting mlm nie..Camera Woman..hehehe..


04.Jun.2011


Arinie kenduri besar Majlis Abg Ijat..hmm..ak pakai selekeh2 jer..tak tau nak pkai bju ape nak p knduri nie..
Da la tgh tgok cter Niyang Rapik,tbe2 rombongan da smpai ape lg kmi semua ciput la bersiap..konon2 nak berarak skali la dgn rombogan Abg Ijat ke rumah pengantin pompan..hehe
Uish..ramai jgak rupenyer family dtg dri perak..jd segan tetiba..ak pon ape ag mkn aje la…mls nak ngikot acik tu..lupa daratan tetiba dah dok dlm fmily dia..





05.Jun.2011


Hmm..arinie best!!! Pegi kenduri sdara blah Kelantan yg ak pegi oliday aritu..ramai la jgak yg ak knal ade kat situ..
Perjalanan nak ke situ paling lucu la ak rse..boleh kitorg masuk dri mula2 kampong pastu trus sampai ujung kampong tak jmpe umah pengantin??
smpai ke ujong kg tu signboard yg ade bunga mangga tnjuk arah ke ats langit.. pecah perot kitorg ketawa…tak kan kenduri kawin atas langit kan?? gler btol la..patah blik kami semua nie..jln pnyer jln baru la jmpe..
smpai kat muka pintu alik2 jumpa pak sdara ak nie..umor nyer muda lg..bru 18 thun..nme dia Abe..dri dulu dia ejek ak dgn si Yassu driver kitorg tyme oliday dlu..mcm siot jer..gram ak..kenduri nie mmg plik skit sebab mknan nyer yg xpnah dibwat org..nasi kosong ngan lauk2 kampong..klu org2 bandar pegi ntah pandai ke tidak mkn nyer..ak suka btol lauk kampong coz xpnah makan kan..hehe..
mcm2 la jd kat knduri nie…mls nak cter pnjang..meh kita tgok pic2 yg ade..



-Abe-

-acik n moyang cik ak to sempat lg berposing..x aci btol..-

-Me n My lilte sis-

-My mom n adik-

-Ni acik n husband-

-Ni la pengantin nyer..-










No comments:

Post a Comment

get this widget here