Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Thursday, July 21, 2011

Good Bye!!


Hehehe..kali nie nak story pasal adik ak yg da masuk blaja tu..

Aman da rumah coz xde dia..

Dia dpt smbung stdy kat Poli Premier Ungku Omar,Ipoh…

Jauh jgak la kitorg p anta dia ritu..tyme anta dia nie kitorg pegi skali ngan member dia..yelah bapak ak tak brape tau jalan nak pegi ke poli tu…Naik Cameron,then trun ikot Tapah..Pening jgak la ak..jalan nyer mcm ular kne palu..Then lalu Latar Iskandar..best btol..tgok air terjun tp syg..xbrenti pon yela ikot org kan..

Tido rumah saudara member dia..mjur la ok. Best tempat nyer,selesa abis la..

then malam tu p shopping barang dia..semua nyer tak de..ntah ape2 bengkek jer kitorg semua nak bli barang dia..

Esok pagi nyer dri Tapah kitorg bergerak ke ipoh pkul 8 pg.. pastu tggu dia settle kan pendaftaran ape semua..masuk rumah sewa plak ade problem..tempat dia di amik org..bengang jgak la ak ngan pakcik rumah tu..mmg nak kne maki ajer rase nyer..

Then after settle semua problem tub yak lg rupenyer brg dia xde..heiiii mau tak angin kami semua…dia tak bwak pape nak duduk umah sewa gitu..terpaksa la kitorg pegi Jaya Jusco plak shopping barang dia lagi..ak xikot pon..ak jln tmpat lain..p mkn mcD hehehe…
Dalam pkul 4 lbey gitu baru kitorg balik..kali ni balik solo so kitorg singgah Cameron Highland..Tido semalaman kat sana..

Mak ai..best gler duduk sana event skarang Cameron Highland xbrape sejuk sgt..tp mlm2..pg2..huhhh xterkata sejuk nyer..berbungkus la ak..

Then keesokan harinye kitorg shopping2 skit kat Cameron..n makan Strawberry coklat my favourite..hehehe..jgn jeles!!! =)



-Naim & Kak cik -


-Ni plak "play time" ptg2 men kat Cameron kompius la..peluh ke tak erk?? da sejuk beku cm tu peluh pon xde nak kluar..hehe-


-ni la poli nyer..xbrape nmpak tulisan nyer..-






4 comments:

  1. alolo..seronok ea mkn strawberi,,dgr kate lipis cameron da ta jauh kan?ader jln alternatif..kwn aku ckp almost tiap2 mgu pegi sane,beli sayur,,apakah?hahaha

    ReplyDelete
  2. haah...sejam jer...mcm pegi Raub..tak jauh langsung..ak da bosan da p Cameron..tdo sna pon da banyak kali..jom la p Cameron...

    ReplyDelete
  3. alor,,huk2,,,last aku g aritu mase aku blik hiking,,tp maser tu,ta beli ape2 pun,kwn aku blanja,aku tggl duit,,

    ReplyDelete
  4. laa..sdih den dgr nye..moh la kita pegi lg nnt..ajak cik ani skali..mesti syok.

    ReplyDelete

get this widget here