Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Thursday, February 17, 2011

Perlu ke???

Over je entry cam gtu kan?? Hahaha...
Bwat masa skarang tu la treadmark ak..cam hampeh jer at last ak jer yg selalu kne..
Pantang jer ak bwat pape mst dorg sume tnye.. "perlu ke??"
Hmm...tobat pas nie tak mau da ak ckap gtu..(yeye je pdhal bwat jgak t) =))

Blog2..sian ko kan dah lame ak tak update. Mesti rase tak up2date kan kau blog??
Hehehe...

Hmm..bkn ade pape pon yg terbaru nak di story..
Bwat mase skarang..dekat u mmg bzy gler..tak lame lagi berkempen pulak..
yela nak cri pemimpin bru katekan..Kat sini tak berminat pulak ak nak join SPR or MPP..
Tah knape..keadaan sekeliling tak berapa best kot..

Owh yer..lupa nak share memory paling best..
Bila erk?? Hmm..Tak silap 13 Feb 2011..Kami semua berpakat nak ke Wet World Batu Pahat..
seriuslly mmg best bila da main air kat situ.. Tak kira panas ke ape ke..hentam je..
Mmg gelap btol balik tu..even sunblock pon tak pkai..Dua tiga ari lpas tu mmg abis muka ak nie..menggelupas.. Hancus2..haha.. Thank god skarang da ok balik.. Nak tgok ke pic2 nyer??
Oryte..ni dia..
-Nak p Nek gelongsor air..-
-Mandi pon dan bergambar-
-Me & Ieda-
-Jauh d tgh ombak. Elok pic nie credit to GG-
-Us =) -
- =) -
-eh2,kami lg-
 Hmm...nie bru p sparuh je..ade lg yg tak p..tak pe yg len t kita pegi len kali erk..
Sronok nyer mmg la..tp tak ley bla jgak pakcik yg bwak kami ke sini ckap..mnum air kencing org.. Yerk!! 
Hope tak la..



No comments:

Post a Comment

get this widget here