Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Sunday, February 6, 2011

@#$~Entry??~%$&*

Saje tulis entry cam tu...Gye cam entry luc kan?..byak sgt simbol..Hahaha...
Knape nak action entry2 best..menyampah.
Tbe2 plak jd camnie...Ish2...Sorry..sengaja.Ngee~ =)


Actlly nak cter pasal ape erk..hmm..byak la..
Firstly... 03 Feb..
Going to meet new friends..Hahaha...Berdebar2 jgak. Yela,first tyme nak jmpe org yg kita tak knal kan..Ape la first impression dia kat kita kan..
Cam ne ley knal? 
Hmm...someone la yg knal kan..tu pon someone tu knal melalui myspace..
then aku plak jd rapat dgn dia sbb slalu berfacebook dengan dia..
So far..ok la.Kitorg jnji nak jmpe kat KFC..mkn2 then jalan2.Mmg tu je semata2 tujuan nyer..hahaha..
Ni la dia..my new friend..

~Snap2 kat tmn bunga~
Tgh syok makan2 tbe2 muncul si Ayu nie..Marah dia aku kuar tak ajak dia. Hahaha..Dia pon stil cam dulu..Kayu,Bkan ayu..hahaha..
-Yaya,Me & Ayu-

Ptg bru balik...Balik pulak seperti biasa kebosanan melanda,ape lagi lepak taman yookkk!!!
Hahaha..
-The Siblings-
-Sempat Posing ok..Hehe-
-Adik2 ku yg senget-
-With Ibu..n also adik yg nyibuk-

Secondly...04 Feb..
Suprise2...

1...2...3...[̲̅̅H̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅P̲̅][̲̅̅Y̲̅] [̲̅̅B̲̅][̲̅̅I̲̅][̲̅̅R̲̅][̲̅̅T̲̅][̲̅̅H̲̅][̲̅̅D̲̅][̲̅̅A̲̅][̲̅̅Y̲̅]♪♫ ..•¨¨*:• Happy Birthday To You! .•¨¨*:•.. ..•¨¨*:• Happy Birthday To You! .•¨¨*:•....•¨¨*:•H a p py B i r t h da y, t o Y o u..•¨¨**:• Happy Birthday To You! ..

Hari nie genap la hmm..berapa erk?? Tak ingat pulak..70 tahun kot..umur my Nanny..
Makan Besar kami semua kat kampong sempena birthday wan tersayang..
Mak Lang ade blik,Pak Long ade blik,Mak De pon ade..n Acu..
Ape menu nyer aritu erk...

Nasi Minyak, 
Sosej Masak Merah,
Ayam Kurma,
Acar Timun,
Popedom,
Nasi Impit,
Kuah Kacang,
Air sunquick,
Then the most important is..Kek Tiramitsu..
Macam2 jd tyme mkn kek..yela sepupu2 yg kecik ramai..semua pakat nak p cekau kek tu..
hahhaa...
-My Nanny-
-Tiramitsu Kek-
-Ni la dia si Kecik yg mencekau kek -


































No comments:

Post a Comment

get this widget here