Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Thursday, February 3, 2011

?? Mo0D ??

First day start cuti lagi ak dah rasa tak sedap badan..
Disebabkan ujan yang tak berenti2..
asyik men redah jer malas betol nak bwak payung..sampai uma demam tak larat nak bangun..
B4 sampai kerumah tu sempat lagi la pegi bershopping2 hehehe... <3
Antara aktiviti2 nyer..

29 Jan > Pegi Masjid Jamek & Sogo. Malam tu midnight wayang kat Alamanda Putrajaya.. Khurafat tau..Scary..abis wayang lepak downtown..huhu..sampai pagi..
30 Jan > Giant Nilai n lepak2 kat Bukit Putera Mahkota.
31 Jan> Going back to hometown Bentong..
01 Feb pulak Going back to rumah..at Kuala Lipis..Malam kluar lagi pegi Makan Besar..Hahaha..=)
Tak ketinggalan meronda2 tapak expo kat Lipis..ade jgak barang yg dibeli wlaupon pada awlnye niat nak cuci mata jer..hahaha.. =P
02 Feb> Then ari nie keje nyer menghabis kan duit kluar pulak pegi bli new gadget.hahaha
cuba teka ape?? Malu la nak story..hehehe =)

Memang enjoy habis la cuti nie..tp ade jgak yg membuatkan ak ilang mood epi tu..
Risau betol ak ngan keadaan member2 ak kat mesir..
Marzuq,Salam,Dya n Mukhlis..Harap sgt u guys dpt jga diri lek lok kat sna..
Kami kat sni semua mendoakan korg selamat balik ke Malaysia semula..
Td sempat jgak chat dengan salam tnyer khabar dia kat sna..alhamdulillah dia kata dia masih ok kat sna..
amin..hope cpat2 la korg semua balik ye..

No comments:

Post a Comment

get this widget here