Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Thursday, February 24, 2011

Ape nak jadi nie??


U know what?? Arinie pagi2 lagi ak dah dgr berita tergempak kat my kolej..
Cter dia camnie..after class Lk td..ak singgah la kjap bilik Dr..knon2 nak anta assgment la..
Alik2 dia suh anta by group..so discuss2 skit an tbe2 kluar cter..
"Kamu ade dgr tak story org kne tangkap khalwat kat kolej semalam..???"
Dr. tu tnyer ak..ak pon" Haa?? " ceyh..cam over an?? Hehehe..

Dia ckap kne tangkap dlm toilet kat kolej..Ya allah sbar je la an...
Dia ckap lagi..b4 this, last week la..ade yg kne tangkap khalwat kat Hotel kat BP..
So dia ckap nak p siasat la adekah org yg same bwat bnde2 bodoh nie..

Pling tak dijangka nyer..kolej yg tak bercampur laki n perempuan xplak berlaku nyer kes2 cam nie..
Aduhai..mushkil2..Dr. tu la yg bebel..Hahaha.. 
Tp ade btol nyer jgak..Knape erk??
Lg satu..kate Dr. lagi...bkan first tyme bnda nie jd kat kolej nie.. ini masuk kali yg ke tiga kot..
N lagi satu faktor nyer of coz kedudukan toilet tu la..
Mmg bongek tol...ade ke patot dlm pintu tu ade lagi pintu yg membhagikan toilet laki n pompan..
(sape yg tau tu mybe dia pham la situasi mcm mne skang nie an..)
Mmg lau masuk situ org tak syak la kan..
Hmm..ape la nk jd..
Risau2..kan dah dpt ceramah percuma td..
Tp tak pe la..i take that as reminder to me..kan..
Pk2 la wei..alang2 tu bek kawin awl je..
kan abis cter..

No comments:

Post a Comment

get this widget here