Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Monday, January 10, 2011

=) Weekand (=


-Macam2 Ragam-
Hari yang paling d tggu2 skali...
Hehehe..semua org pun tau of coz la sabtu n ahad..tyme tu enjoy especially tok stdent2..
Hmmm...weekand nie plan nyer nak kluar ke Batu Phat Mall tuk cri brg skit n tjuan utama nye of coz tgok wyg..hahaha..Di sbbkan da plan nak keluar kul 10 pg semua nyer bgun awl..dah siap2 tbe2 tertinggal A'an..hahaha... Dia blom bgun rupenyer.. Tggu pnye tggu smpai jgak tuan puteri kita..lme sgguh bersiap nyer..around pkul 12 bru grak ke BP Mall..lari jauh btol ngan plan asl..

Sesampai nye kat sna for sure mkn dlu..Laporr.. Hahaha..so going tu MK Brown mkn2..jgn tak tau..tyme mkn pon smpat bergambor.. =)
-Love u all-

After kekenyangan semua nyer...tyme to enjoy pulak. 
Hmm..seperti biasa ayam geng tak kan lepaskan peluang untuk melalak kat BP Box..
berbelas2 lgu la telah di hancus kan oleh kami.. hahaha..Sampai masing2 dah kehabisan suara bru la berenti menyanyi..
Next, satu lg activity rutin kat sna..Hmmm..ape ye? Lupa pulak,,
Owh..lawan Basket Ball token..hahaha..sampai berpeluh2 men basket ball kat situ..terjerit2..Haha..
Sabar jela kan..
Then,shopping tidak dilupakan..hehe..slalunyer klu shopping nie tak lain tak bkan brng2 mkn la..
Jarang sgt shopping bju,kasut n beg nie..
Kemudian nye,sebelum balik ke cinema dlu tuk tgok wayang..kali nie pilihan kami cerita Hantu Kak Limah Balik Rumah.
Seriusly rugi sape tak tgok cter tu..klakar gler..
satu panggung tu riuh ketawa tgok cerita tu..
so,jgn lepaskan peluang pegi la tgok..nk tgok byak kali pon tak pe..
mmg tak kering gusi.. =D



2 comments:

get this widget here