Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Sunday, January 23, 2011

* Hahaha...jumpa lagi!!! *

Tak dijangka2 sesuatu pertemuan dan perpisahan itu kan??
Hahaha....ya allah ya tuhanku..bertapa excited + gembira + semua2 la..dpat jmpe dia..
Agak lame la tak jmpe..n siapa sangka dpat pulak naik kereta dia kan...hahahaha...
Aduiiii....ape nak jd la ngan ak nie...mintak maap yer kwn2...excited tbe2..
Siapa yg tau, jgn cuba2 nak mention lak...hahaha.. =)
Actly..nak story pasal rumah sewa sebenar nye..
aduhai..sgt2 penat mencari daripada dicari..hahahah tbe2..
Hari jumaat lepas 21 jan..kami berempat pegi melihat rumah sewa yg dishorkan oleh Si fatah..credits to fatah!! hehehe..=)
hmmm,agak pelik la umh tu...mcm ape jer..tp if terpaksa mmg boley je lau nk duduk menyewa kat situ kan..
Then pakcik ilham tuan punya rumah tu yg sgt "konpiden" kami nk sgt rumah tu terang kan la serba sedikit...
ttg kwasan kat situ..Punye la dia nk memprospek kami smpai sggup memutar belit kan keadaan. Menyampah betol!!
Pulak tu nak force2 kami supaya bg jwpan secepat yg mungkin..siap nak deposit lg..aduh sakit otak tbe2 nk pk sal duit lg..hahaha.. =)
Then..nekad tiqah tuk cri rumah sewa yg lebih elok....keesokkan hari nye kami keluar lagi..
Credit to Tiqah pulak bwat kali nie..=)
At first pusing je kat tmn perumahan blakang melewar,kami jmpe rumah kakak senior...agak best la..2 tingkat...3 bilik..dengan full confiden Shaff pulak trun pegi tanye rumah tu..
alik2 dpat yg itu.. This tyme credit to Shaff pulak..hahaha..
Actly byak lagi rumah yg kami turun pegi tnyer tapi tak nk la story pnjg2..malu pon ade..
Rumah di Parit Bengkok tu..scarry gler..blakang umah ladang kelapa sawit...
Mmg tak de safety langsung kat situ..Eeeee...takut!
Thanks kat Shaff sebab bg pengalaman kat kami naek kereta dengan penuh debaran...hahahaha.. =)
-Kereta sewa kami- Almak...mana pegi driver nie??
-setelah selesai semuanya-
-Ni rumah nye-

No comments:

Post a Comment

get this widget here