Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Thursday, January 20, 2011

""Gelagat""

Disbbkan google chrome nie bwat hal..lame sdah tak update blog nie..
Hmm..Firstly nk share ape yer??
Owh..lupe pulak..one day..Ari selasa bru nie tak silap..
Kami tak de klas EC..so plan nk ke Tmn U bkn Tmn I tau..hehehe..
-candid,comel an?? haha =) -
Mkn2,bley dikatakan breakfast la..seperti biasa..kami tak kan ketinggalan merakam kan aksi2 kami di kedai mamak tu..Hahaha... Nak tgok?? Nie dia...









-sesampainye disitu-

-Eating tyme..Nyum3.. -
After that...kami decide tuk ke library b4 tggu klas seterusnya start..tujuan nyer.. ngusha bdak Aeronotik..hahaha..tak bgus kan??
-Ni dia buletin nya-
Sesampainye kami bertujuh dekat library tphne ida pulak yg tercicir dlm bus..
Haa...abis semua cuak..masing2 berbincang..but then conclusion nyer..redha jer..hahahaha.. =)
Klakar btol..discuss nye bgai nk gila..
Then,kami ke bilik majalah....
Nak tau something tak?? My pic ade dlm Buletin Library...bertapa suka nye ak sampai dorg menyampah dengan ak..hahahaha...actly saje je pon nak ngusik dorg..hahaha..nak2 nyer A'an..hehehe... =P
Sebagai bukti...akan ku sertakan sekali pic tu..hahaha...
Hmm..Finaly...After class bhn kejuruteraan..phne tu dpat balik..
Thank to dat guy coz very2 jujur n baik pulangkan balik telipon tu.. Kumawo!! =)

-Haa..cri la yg mane stu-

No comments:

Post a Comment

get this widget here