Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Tuesday, November 9, 2010

-Come Back-

Hmmm..lame dah tak update blog rase nyer..
maklum la berjalan je keje nyer..hahaha..
Today's activity ape erk?? Hmm..Membeli-belah..
For my mom mesti happy sgt dia dapat new washing machine..
Habis kemas semua tempat tok letak mesin baru tu..hahaha.
Tbe2 muncul binatang yg tak dijangka2..
Eeeee...gli betol cicak token! Besar sgt..
Dengar cerita cicak nie di cari2 bwat masa sekarang sebab ianya berfungsi utk merawat HIV,cicak ni boley dijual dan harganya mencecah 30ribu ringgit.Terkejut bila dengar info nie tadi. Berpeluh2 la semata2 mengejar cicak token nie..
 
_8 Nov_

Hari nie melepak jer kat kampung sementara tggu ayah 
blik kerja jemput kami semua balik rumah..
Main dengan si kecik adam nie ya allah,active jd nyer..
mentang2 dah dpt kaki serata alam nak pegi..
tak terlarat rasa nyer mengejar abg baby sorg nie..
Hahaha..dan ak org yg pling suka ngusik dia.. tgok tu..ngis dah sbb pkai kan dia..
hahahaha =)



video
Dlm perjalanan nak balik pulak,dpt emergency call dri jiran ckp 
mmber sekerja ayah nazak sbb stroke tbe2..
trus bergegas ke hospital b4 balik ke rumah..
tak sgka dia jd mcm tu kata ayah,sbb pgi td elok jer dia lap tingkap bas nya..
semoga cepat sembuh...
amin..

_7 Nov_

Arinie actly ade ndo kat Um city campus n ade prospek ku kat sna tapi disebabkan acik dah nak balik bentong terpaksa la ak tgguhkan ke ndo.Rasa rugi sgt sbb tak dpt pegi,dengar cter dorg duduk mkn sama2 ala jeles nyer!!

_6 Nov_

Arinie terpaksa siap2 pegi preview kat zrb sendri.
Mujur acik tak berkira nak anta ke stesen KTM Bangi tu..
And for Azian very2 sorry sbb dah culik bwak p preview yer...hahaha
N tak jd pon nak kemana2..sian kat dia. 
For Zuhir jgak malu dia kne nganjing jer sbb specticles dia rosak.
"Guna cahaya" je la jwab nyer drive mlm2 buta..seb baik slamat.
Thanks to Max jgak sbb tak abis2 menganjing ak dri mula sampai akhir jumpa yer..
Gram btol...Siap kirimsalam Karoke 4 me..
Seronok sbb dah lame tak p karoke ngan acik n abg naz kat Mines..

_5 Nov_
~Me n Anis~
~Adam n Anis~





















                                                      Pagi2 lg dah p merempit ngan ayah ke stesen bas sbb nak p kl..hahah
Dlm bas lak mmg tak sdar diri langsung syik tdo jer smpai kl..
Dkat kl mula la sampai awl then merayau sorg2 kat SOGO pergh..rambang mata tgok sales yg menggila!! Hahahaha....
Then sampai je laila tgok2 dia bwak pakcik Adam n kwn dia..tak sngka plak..
Last2 jln je la ngan kwan2 dorg siap p men pool ag..siap blanje minum ag..
i like..
hehehehe...

No comments:

Post a Comment

get this widget here