Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Sunday, June 17, 2012

Lelaki..

Dlm ramai2 kawan yg pernah ak ada dlm dunia ni, ade sorg jer yg masih single and available lg..
Mmg la yg lain tu pon single jgak kan..tp not available da..

And today i dont know why..she got her spirit to tell us the real story.
Kata nye "semua lelaki dalam dunia ni xboleh dipercayai..Dia akan benci sgt2 klu ade laki yg mula nak usha2 ke nak try tackle ke.."
hmm? ak at first mmg tersentak..
eh..knape pulak dia ckp cmtu kan? ak tgok kwn2 laki dlm klas ok je xde yg menipu ke ape kan..

Rupenyer di sebalik semua ni..
Ade kenangan pahit between her and her's family..
Ak xnk la story pape coz takut nnt buka aib org ke ape kan..

Just wanna say..ak tau kau kuat..
Ak boleh nmpak mata kau berair je tyme bercerita td..
Ak xpnh rase bende2 cmtu..and ak xpnh rase mcm mne benci nye terhadap lelaki..
Tak tau nak ckp ape erk..hmm.. ak salute kat kau..
Sebagai ank sulung kau terima je..simpan je dlm ati.
Ak tau ko takut klu kau ungkit atau bertanya mesti ramai pihak akan terluka kan?

And I promise after diz..ak xnk da kenen2 kan kau lg..
U have ur own priority..semoga kau terus kuat hadapi semua nie..
And 1 more things..jgn la smpai ke tua xpercaya lelaki..myb suatu hari nnt ade la jodoh allah bg utk yakin kan kau xsemua laki sama kan..
Insyaallah Amin... =)

~ Ur Future..suka kan?? ~




2 comments:

  1. sape mmber ko tu weh..?

    ReplyDelete
  2. Hahaha..ade yg berminat nmpak? xboley bgtau la..rahsia..

    ReplyDelete

get this widget here