Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Monday, May 16, 2011

Finally…

05.05.2011


Akhirnya abis jgak exam final sem 2 nie…n dgn ini berakhir la semester dua ku yg begitu pack n memenatkan..yahoooo!!!
So untuk sem ni kami last dgn paper math 2..firstly nak share kitorg lmbat p exam..dah la exam bwat kat dewan besar..b4 nie semua exam bwat kat dewan exam biasa..ak pon tak paham knpe..first2 tgok dewan utama tu mmg la nmpak besar kan..tp bila da exam..xmuat kot..kitorg dtg mmg ttp2 pkol 9am..sampai2 kat muka pintu,pengawas ckap “trus ke dpn,terus je ke depan yer dik..” kami semua pon dgn yakin nyer trus jer kedepan..angkat jer muka tgok semua tempat da pnoh kat depan tu..rupenyer tmpat yg dimaksudkan pengawas tu atas pentas korg tau…ya allah…cuak nak mampos..ko byg kan jwb exam atas pentas..semua org dlm dewan tu nmpak ko..mjur la ak duduk barisan kedua..klu dok dpn skali mmg trus tak angkat muka la agaknyer..hehehe…mmg terbaik la kan
then..after exam kami rushing2 pulak kmas barang nak pndahkan ke rumah sewa..tq sgt2 syg coz da tlg kami semua pindah brg.. hehehe.. =) bley dikatakan byak jgak la brg kan smpai 2 kali dia ulang alik..then after tu..pegi pulak bli tiket besok nyer nak balik..oleh kerana terlamapu rushing..ak just bwak ic,kad matrik n kad bank pastu duit RM60++..nak bli tiket plak 3 skali..so total RM61..haa mula la dompet plak tak bwak..hmm..korek punyer korek abis2 san..mjur ckup..then after tu da tak berduit la ak..
Then lpas tu..singgah plak mcD..mjur rahma ade..bli la mcFlurry pkai duit dia..hehe..Bley pulak dia ajak karok kan…mmg tak bley bla la..pegi pulak karok..byak jgak la lgu nyer smpai tak bersuara la lpas tu…mula2 tu malu2 la jgak nak nyanyi kan..after rahma da start..hmm masing2 pon mula la nek gila berkarok..hehe..
so next,tyme to shopping pulak..kami ke carefour p bli bahan2 nak smbut bday a’an..hehe…mcm2 la ade..siap singgah bp mall pulak after tu coz nak cri kek kan..tak syok la tak de kek..tp tak la meriah sgt bday party nyer sbb kami smbut berempat jer..xpela..yg penting smbut jgak kan..

Persiapan party




Kek Birthday la konon..



Ini dia bday Girl..



Yg nie sape la tah..


Woody Wood packer..hahaha

Sian tasha..
Ak pon kne..
Tgok kami berdua kne tonyoh kek dgn bday girl..hampeh tol..


after tu smbung blik kemas barang..mlm tu tgn ak sblah mmg krem abis..tak bley bergerak lgsg..mur rahma urut2 skit elok..semua ubat dah simpan dlm kotak..mjur jumpa stu ubat kat dlm laci loker yg kosong tu…mmg nasib ak la..alhamdullilah syukur..bru bley tidur..

No comments:

Post a Comment

get this widget here