Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Friday, April 22, 2011

Stay up?? Xpercaya~~

 Bru2 nie kami semua mmg nak try bwat keje giler..
Hahahahaha....semua curious nak tau kan ape dia??

Actlly xde la gler mne pon..
ok je sebenarnyer..just kami nie berniat nak stay up sampai pagi kat library jer..
So..ak n de geng bersiap2 la nie..kul 8 mlm,trun dinner..

Tyme dinner tu,mmg menyedihkan btol la..
ade ke patut abg kafe tu cri pasal kan..
if org slh amik enu pon salah nyer kan??
No need to be mad kat customer btol tak??

Even prinsip mane2 stall or mall 
"customer always right" ker??
ni tibe2 nak cri pasal kan..trus ilang mood..
nak p stdy pon dah pk 2/3 kali jer nak pegi ke tak..

so disbbkan kami semua da kumpul ramai2 kat bawah tu..
truskan je la plan kami tu kan..
dlm pkol 10 bru la kami smpai kat libry tu..

punyer la ramai nyer org stdy kat situ..stdy week pulak kan..mmg tak ley ckap ape la..
after 30 minute>
                            sorg da minum air..start da bosan..
after sejam> 
                            siap tnyer ade mknan tak??  sape bwak mknan??
Hahahaha...mjur ak ade bwak roti..tu pon tggal lagi 2 buku jer..terpenyek plak tu...
Mula la jd bhan ketawa..tp at last..abis jgak kan.. hahhaaha...
after 2 jam>
                            tiba2 my oppa dtg...mmg sje la kan konon2 bwat suprised....mula2 tu siap ckap, "awk,pegi la stdy tak mau kcu..." alik2 muncul jer dia kat situ..eeee....mmg la gedik!! Tyme tu ape lagi..semua drama kluar..semua  Director A'an pnyer pasal..nak tau drama nyer p la tyer director sendiri erk..haaha...

after berjam2>
                           masing2 da pening nak stdy..mula la bergosip la..cerita hantu la..mmg tak ley bla la kan..
heyy..tyme2 cam gtu bkak cerita hantu..mjur xde pape..sampai kol 5...masing2 da berat kpala..ape lagi lentok la..ade jgak la ceria..cool jer men tepon..hahaha..

Kul 7>
                        bru la kmi semua trun p tggu bus..then sampai blik dlm kul 8 camtu..sbb p breakfast dlu..haa,sesampai nyer kat bilik ape lgi..terbongkang semua nyer..smpai ptg..

at least berjaya jgak kitorg p stay up kat library..lpas nie tak mau da la...mcm serik jer.pning kpla kot.hahahha..tp lau ade yg ajak nnt ak on jer tu.. hahaha..  

Ok..still segar lagi pkul 4

Alamak nmpak pulak plastik roti tu..hahahah

Watikkkk...

tAsHa yg over lg ceria nyer...

still boley bkak mata..hahha

Limit da nak abis..pkul 5 sdah...

Haa...amik kau. tdor sdah. hahaha..







2 comments:

  1. hahaha...yela ko tak cya kan..serik x?? nak g lagi??

    ReplyDelete

get this widget here