Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Wednesday, October 15, 2014

Konvokesyen ke-14 UTHM

Pejam celik pejam celik
X sedar dah 4 tahun berlalu
Bagi aku life time masuk universiti ni la paling mencabar dan penuh suka duka

Nak compare dengan life masa matrik sekejap je setahun
Life time sekolah asrama pon dua tahun je

Macam2 kenangan
Kena cari uma sewa sendri
Kena cari mesin bsuh sndri
Kena cari peti sendiri
Kena cari dapor masak sndri
Hidup sendiri bersama kawan2

Ponteng klas..dtg klas lambat
Stay up buat assignment
Actually bukan buat laa tggu assignment org siap utk di copy hahahha
Stdy hard utk final exam
Weekend masak lunch n dinner sama2

Paling excited bila tggu elaun masing2 masuk
Time tu bzy sgt plan melancong sna sni
Snggup skip klas semata2 nk spend time sama2

Pegi shopping sama2
Balik shopping perkara wajib buat try barang baru beli then
Catwalk sna sni
Bila ade free time pulak menggila dkt rumah
Practice dance macam2 style
Blaja masak mcm2 mskan

Weekend plak xpnah kebosanan sbb ade je plan nk pusing2 stu joho ni
Klu boleh pusing2 stu Mlysia ni

12. Oct. 2014
Berakhir nya semua aktiviti yg selama ni hari2 buat
Weekend pulak terperuk aje dekat uma
Dah xde lg org dekat uma nk menggila
Masak pon xde org nk mkn
Semua xde. Kosong.

Kadang2 terfikir bestnye org2 yg terpksa extend
Bestnye org2 yg smbung master
Bestnye org2 yg masih dekat u sna

Im gonna miss all this moment.
Once in a lifetime.

1 comment:

  1. rindunyaaaa.. aku rasa sesorg je skrg ni sya :(

    ReplyDelete

get this widget here