Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Monday, April 28, 2014

Balasan.

Banyak bende dekat dunia ni kadang-kadang kita sendiri xprasan yang sebenarnya apa yg telah kita buat itu salah.

1. Kau luka kan ati someone yang byak tlg kau selama ni..n at the same time someone tu dapat tau ape yg kau dah kata blakang dia. On the spot, tuhan tu balas ats dunia jugak.

2. Kau byak tlg org sampai org hanya nmpak kebaikan kau je..at the same time kau mengata semua org yg kau tlong tu. Idup kau xkan bahagia walaupun ko ckup serba serbi ats dunia ni.

Last.. ak bersyukur yang allah dah sedarkan ak selama ini yang mana stu permata yang mana satu kaca utk dismpan sbgai seorg sahabat di dunia dan akhirat insyaallah..

No comments:

Post a Comment

get this widget here