Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Friday, March 21, 2014

Sit back & relax =)

Hai..
Rse nye mlm ni mls lg nk smbung entry bercuti..kita hold dlu vacation trip tu..
Tiba2 tmbul prasaan nk munasabah dri skit..nk tnya pndapat la lebih sesuai kan.

Hmm~
selama kita idup ni..banyak bnde da kita rasa kita lalui..contoh nye experience berkawan dgn mcm2 jenis org. Experience bercinta.. tp xde la semua org mengalami bnde yg sma kan. Experience la boleh mngajar kita supaya Lebih berhati2 dlm setiap langkah yg kita buat.

Tapi~
Berkemungkinan kah pengalaman2 yg xbrapa nk manis Sgt tu boleh berulang balik? Yela klu jd balik pon at lease boleh jd yg more more better takpe la kan.. tp klu jd yg more more worst mcm mna? Ape lagi langkah2 yg sptutnya kne ikut nk elak kan bnde2 mcm ni berlaku lg?

Haish..buntu. paranoid dgn pnglaman2 lepas.. sakit tu xmampu nk d tggung utk kali kedua.. antara relationship between friends n bfriend. Dua2 pnh jd sejarah dlm idup. Klu boleh xnk lah jd mcm lgu dolu2 tu. Sejarah xmgkin dan xnk la berulang klu boleh..

Mohon berubah la kearah yg lebih baik tasya..klu ko tak ubah diri sndri mcm mna org lain pon nk ikut berubah.. usaha smpai boleh. #fighting =)

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

get this widget here