Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Saturday, May 25, 2013

My Bad

Ssh nye bila di train dri dlm perut lg utk berjiwa kental ni.
Dlm erti kata lain nye hati kering.. ape pon x rse.
Even kehilangan org or bnda yg ak syg.. setitik dua je air mta.
Then kmbali sprti sdia kalanya...

Tp ak pling pntang bila kne mrh.
mmg ak admit ak sgt hati basah. Ehh? Ade plak ati bsh kan.
Anggap je la perumpamaan nk mnunjuk kan sadis nya feeling time tu . hahaha
Sikit je org tggi suara dgn ak..dah mula rsa pnas je mata nk ngis.
Yg pling xboleh tahan msg pon effect jgak.
Pdhal ak xtau org tu mrh or ade meaning lain ke kan.

Xtau la mcm mna boleh jd mcm ni.. pdhal ak ni d cop pling garang..
Myb d sbb kan ak je yg garang org xpnh mrahkan ak..
ak jd too sensitive bila ak yg d mrh.

After 2 taun lebih with him..skit2 merubah ak jd yg lain drpd ak yg dlu.
Tp itu la..d sbbkan first time. Dah serik nk rse sakit utk kali ke 2 nye..
Bkan ak xnk tp trauma kot. Commitment tu xde..how to survive?
mcm mna something tu nk run smoothly kan..

So hopefully xde yg trase dgn ak.. im really sorry. fahami la ak yg se mmg nya mcm ni.
Ak sndri pon tgh blaja memahami dri sndri.. Im really appreciate ur understanding..


No comments:

Post a Comment

get this widget here