Ads

Firstly,Thanks a lot coz sudi nak tgok my blog nie..

Enjoy reading.. n if got sumthing to says just leave a comment erk.. >_<"
Dont forget to be my follower..Thnks again!! =)

Thursday, December 8, 2011

Now!!! 5.2 Million...

Besar kan jumlah tu??
Rasa-rasa dapat agak x ape bende nyer tu??
Hmm...
Jeng~Jeng~Jeng...

Ape lagi Movie Ombak rindu la..
Novel yg pling ak syg...cter dia terbaek dlm byak2 novel yg ak ade.
Almaklum la suka membaca novel.. kat uma tu da mcm bley buat libry novel da..
Hehehe...

Bwat pengetahuan korg..ak smpai dua kali kot pegi tgok cter tu kat cinema..
Punya la xpuas ati kan..
Yela tyme bce novel rase panjang giler cter tu..
But then bila da di jdkan cter pendek la kan..itu yg xpuas tgok skali tu..

First tyme tgok pegi dgn housemate2 ku nie..hari kedua cter nie kuar..
Nak p tgok ari first ade test plak kan..Da nk final la katakan..

And for the second tyme p tgok dgn my sweet2..
Midninght lak tu..dgn sejuk beku nyer..ttp fokus..hahaha..
My sweet2 kat sblah tu byak kali gak terlelap agaknye..
Mrh tol ak kan..yela..nak sgt tgok but then bru half story dia da ngantok..
Mcm biasa la...ak plak kan noty2 skit...nmpak dia x fokus jer borak ngan dia so that dia xley nak tdo..
hahah...

And for the first tyme jgak ak kluar dating ngan dia with his frends...
Mmg nak kne pandai sesuai kan diri ngan geng dia la kan..
Lepak mkn2..ak xmakan pon..xde selera ak..
P jln2 kat Dataran Penggaram..for those yg asl dri Batu Pahat tu msti tau kan..
Mlm minggu Dataran tu mcm uptown kat KL tu..best gler..

And I got special gift lg dat nyte..
Shawl coklat...puas jgak la tyme nak plih2 tu kan...
Dgn dia lg men2..org tnyer nak bli mne satu pon dia bley maen2 lagi...
Geramm....grrrr...

Hmm...kol 3 lbey jgak la ak blik uma....first tyme kuar cmtu..
cuak ade..happy pon ade..
Hope pasnie dpt la kuar lg ngan geng2 dia...best kot. sporting..hehehe.. =D


-With My Sweet2 -


-With them-

-With owner Galaxy Wonder-

-Movie tyme-


No comments:

Post a Comment

get this widget here